Rasmus Klump på landet (hørespil) (ly
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Carla Hansen (forfatter), Vilhelm Hansen (forfatter), Jens Okking (indlæser), Kate Mundt (indlæser), Peter Kitter (indlæser), Svend Bjerre (indlæser)

Rasmus Klump på landet (hørespil) lydbog

DKK 33
(0)
Rasmus Klump og vennerne er kommet på landet, og her skal både pløjes, sås, lægges kartofler, passes dyr og bygges hus. Der er nok at hjælpe til med, men heldigvis er der et festligt rejsegilde at se frem til, før turen går videre på det gode skiv Mary. Denne lydbog er et hørespil med lydeffekter og dialoger indlæst af: Rasmus Klump/Borgmester: Jens Okking Pingo: Peter Kitter Pelle/Skæg/Lars Ged: Svend Bjerre Ole Øre/Trine: Kate Mundt Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, d...
DKK 33
Forfattere Carla Hansen (forfatter), Vilhelm Hansen (forfatter), Jens Okking (indlæser), Kate Mundt (indlæser), Peter Kitter (indlæser), Svend Bjerre (indlæser)
Forlag SAGA Egmont
Udgivet 18 april 2019
Længde 0:13
Genrer 3-6 År, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726181685
Rasmus Klump og vennerne er kommet på landet, og her skal både pløjes, sås, lægges kartofler, passes dyr og bygges hus. Der er nok at hjælpe til med, men heldigvis er der et festligt rejsegilde at se frem til, før turen går videre på det gode skiv Mary. Denne lydbog er et hørespil med lydeffekter og dialoger indlæst af: Rasmus Klump/Borgmester: Jens Okking Pingo: Peter Kitter Pelle/Skæg/Lars Ged: Svend Bjerre Ole Øre/Trine: Kate Mundt Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), især er kendt som skaber af den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn.