Rasmus Klump som dykker (hørespil) (l
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Carla Hansen (forfatter), Vilhelm Hansen (forfatter), Jens Okking (indlæser), Peter Kitter (indlæser), Svend Bjerre (indlæser)

Rasmus Klump som dykker (hørespil) lydbog

DKK 33
(0)
Rasmus Klump og vennerne er på vej mod Nordpolen, men det er svært at finde vej. De går i land på øen hos kong Neptun og får en kasse med dykkerudstyr i gave. Klump og Pingo beslutter sig straks for at prøve det. Denne lydbog er et hørespil med lydeffekter og dialoger indlæst af: Rasmus Klump: Jens Okking Pingo: Peter Kitter Pelle/Skæg: Svend Bjerre Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), især er kendt som skaber af...
DKK 33
Forfattere Carla Hansen (forfatter), Vilhelm Hansen (forfatter), Jens Okking (indlæser), Peter Kitter (indlæser), Svend Bjerre (indlæser)
Forlag SAGA Egmont
Udgivet 18 april 2019
Længde 0:19
Genrer 3-6 År, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726181678
Rasmus Klump og vennerne er på vej mod Nordpolen, men det er svært at finde vej. De går i land på øen hos kong Neptun og får en kasse med dykkerudstyr i gave. Klump og Pingo beslutter sig straks for at prøve det. Denne lydbog er et hørespil med lydeffekter og dialoger indlæst af: Rasmus Klump: Jens Okking Pingo: Peter Kitter Pelle/Skæg: Svend Bjerre Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), især er kendt som skaber af den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn.