Riverdale 1: Dagen før dagen (lydbog)
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Micol Ostow (forfatter), Christian Engell (indlæser), Thomas Knuth-Winterfeldt (indlæser), Laura Drasbæk (indlæser), Sofie-Mai Beckles-Graae (indlæser), Jesper Dupont (indlæser)

Riverdale 1: Dagen før dagen (Riverdale #1) lydbog

DKK 136
(0)
I de tidlige morgentimer den 4. juli runger et pistolskud gennem skoven ved Sweetwater River og sætter hele RIVERDALE på den anden ende. Men hvordan så livet i byen egentlig ud, før tragedien ramte? Dagen før Jason Blossom forsvinder, er fire teenagere godt i gang med at nyde sommeren. Archie er forelsket, Betty er i praktik i LA, Veronica lever det søde liv på Manhattan, og Jughead forsøger bare at klare sig igennem. Kom med til Riverdale, og hør fire af seriens hovedpersoner fortælle o...
DKK 136
DKK 136
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Micol Ostow (forfatter), Nete Harsberg (oversætter), Christian Engell (indlæser), Thomas Knuth-Winterfeldt (indlæser), Laura Drasbæk (indlæser), Sofie-Mai Beckles-Graae (indlæser), Jesper Dupont (indlæser)
Udgivet 5 marts 2019
Længde 5:45
Genrer 9-12 År, 12-15 År, Ungdomsbøger, Børnebøger
Serie Riverdale
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788741505701
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

I de tidlige morgentimer den 4. juli runger et pistolskud gennem skoven ved Sweetwater River og sætter hele RIVERDALE på den anden ende. Men hvordan så livet i byen egentlig ud, før tragedien ramte? Dagen før Jason Blossom forsvinder, er fire teenagere godt i gang med at nyde sommeren. Archie er forelsket, Betty er i praktik i LA, Veronica lever det søde liv på Manhattan, og Jughead forsøger bare at klare sig igennem. Kom med til Riverdale, og hør fire af seriens hovedpersoner fortælle om dagen før dagen, hvor alting ændrede sig. Prequel til den massivt populære tv-serie RIVERDALE.