Sabotage (lydbog) af Daniel Zimakoff,
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Daniel Zimakoff (forfatter), Ida-Marie Rendtorff (forfatter), Mikkel Bay Mortensen (indlæser)

Sabotage lydbog

DKK 34
(0)
Bastian har fået arbejde på et pizzeria. En aften er han alene efter lukketid. Han opdager en rotte i køkkenet! Bastian ringer efter Yosuf for at få ham til at hjælpe med at fange rotten. Er rotten havnet i køkkenet ved et tilfælde? Eller er der nogen, der vil pizzeriaet til livs? Manden holdt en stor køkkenkniv op foran halsen på Kamille. "Hvis I laver numre, går det ud over tøsen," snerrede han. Hans stemme var helt forandret. Knivens æg glimtede i lysskæret fra lampen. Han pressede knive...
DKK 34
DKK 75
Forfattere Daniel Zimakoff (forfatter), Ida-Marie Rendtorff (forfatter), Mikkel Bay Mortensen (indlæser), Magnus Værness (illustrator)
Udgivet 22 september 2016
Længde 1:14
Genrer 6-9 År, 9-12 År, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711669754
Bastian har fået arbejde på et pizzeria. En aften er han alene efter lukketid. Han opdager en rotte i køkkenet! Bastian ringer efter Yosuf for at få ham til at hjælpe med at fange rotten. Er rotten havnet i køkkenet ved et tilfælde? Eller er der nogen, der vil pizzeriaet til livs? Manden holdt en stor køkkenkniv op foran halsen på Kamille. "Hvis I laver numre, går det ud over tøsen," snerrede han. Hans stemme var helt forandret. Knivens æg glimtede i lysskæret fra lampen. Han pressede kniven så hårdt mod Kamilles strube, at lidt blod piblede frem. Bastians ben rystede helt vildt. Team A-serien: Computermysteriet Den forsvundne silkeabe Kidnappet Sabotage Daniel Zimakoff, født i 1956, børne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har også forsøgt sig som skuespiller et par år. Først som trediveårig begyndte han at skrive, og målgruppen spænder vidt fra børn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en årrække undervist i at skrive. Ida-Marie Rendtorf, født 1962, børne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "Strømsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang række bøger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i København.