Scener fra hjertet (lydbog) af Malena
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Malena Ernman (forfatter), Beata Ernman (forfatter), Greta Thunberg (forfatter), Svante Thunberg (forfatter), Helene Egelund (indlæser)

Scener fra hjertet lydbog

DKK 164 Dagens pris
(0)
Den 16-årige svenske klimaaktivist Greta Thunberg har egenhændigt sat sig for at råbe verdens politikere op i sin kamp for at redde klimaet ved at kræve handling her og nu, og det har på rekordtid gjort hende verdensberømt. Dette er historien bag. Om en ung pige, der spurgte sig selv, hvorfor ingen gjorde noget ved klimakrisen. Og om en stærkt udfordret familie, hvor begge døtre fik alvorlige psykiske diagnoser, hvilket kom til at påvirke alt. Med sin skolestrejke hver fredag og sine taler i...
DKK 164 Dagens pris
DKK 164 Dagens pris
Forfattere Malena Ernman (forfatter), Beata Ernman (forfatter), Greta Thunberg (forfatter), Svante Thunberg (forfatter), Henrik Andersen (oversætter), Helene Egelund (indlæser)
Udgivet 25 maj 2019
Længde 5:26
Genrer Biografier, Videnskab og Teknologi, Samfund og Politik, Biografier og Erindringer, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740058369
Den 16-årige svenske klimaaktivist Greta Thunberg har egenhændigt sat sig for at råbe verdens politikere op i sin kamp for at redde klimaet ved at kræve handling her og nu, og det har på rekordtid gjort hende verdensberømt. Dette er historien bag. Om en ung pige, der spurgte sig selv, hvorfor ingen gjorde noget ved klimakrisen. Og om en stærkt udfordret familie, hvor begge døtre fik alvorlige psykiske diagnoser, hvilket kom til at påvirke alt. Med sin skolestrejke hver fredag og sine taler i bl.a. FN er Greta Thunberg fast besluttet på at ændre skæbnen for vores planet. Hun brænder så stærkt igennem med sit budskab, at tusinder og atter tusinder af andre unge verden over – herunder i Danmark – er fulgt i hendes fodspor og demonstrerer for klimaet og håbet om en fremtid. Scener fra hjertet er en stærk personlig historie og et opråb fra Greta og hendes familie, der tacklede deres egen altopslugende krise ved at tage en endnu større krise på deres skuldre – den globale klimakrise. Bogen er skrevet i korte scener, så man læser den som en roman. Samtidig indeholder den et sammendrag af Gretas vigtigste taler, der har bevæget verdens politikere og alle os andre og for alvor sat klimaet på den internationale politiske dagsorden.