Se mig, Medusa (lydbog) af Torkil Dam
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Torkil Damhaug (forfatter), Torkil Damhaug (forfatter), Paul Becker (indlæser)

Se mig, Medusa lydbog

DKK 92
(0)
Axel Glenne er en populær og dygtig praktiserende læge med tre børn og en kone, der elsker ham. Da han efter en hård vagt besøger sin gamle, demente mor, forveksler hun ham med tvillingebroderen, Brede, familiens sorte får, som ingen har set i mange år, og samtidig sker der to vigtige ting i hans liv: Miiriam, en ung og smuk lægestuderende starter i praktik hos Axel, og en kvinde, han møder på sin ugentlige cykeltur i Nordmarka, bliver senere fundet død. Hun har skader, der tyder på, at hun e...
DKK 92
DKK 92
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Torkil Damhaug (forfatter), Torkil Damhaug (forfatter), Ilse M. Haugaard (oversætter), Paul Becker (indlæser)
Forlag Modtryk
Udgivet 19 juni 2012
Længde 10:4
Genrer Thriller og Spænding, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788770538695
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Axel Glenne er en populær og dygtig praktiserende læge med tre børn og en kone, der elsker ham. Da han efter en hård vagt besøger sin gamle, demente mor, forveksler hun ham med tvillingebroderen, Brede, familiens sorte får, som ingen har set i mange år, og samtidig sker der to vigtige ting i hans liv: Miiriam, en ung og smuk lægestuderende starter i praktik hos Axel, og en kvinde, han møder på sin ugentlige cykeltur i Nordmarka, bliver senere fundet død. Hun har skader, der tyder på, at hun er blevet angrebet af en bjørn, og målløse politifolk finder bjørnespor i nærheden af ofret. Da så en af Axels patienter bliver fundet maltrakteret på samme måde, bliver han midtpunkt i en sag, hvor fortid og nutid, hævn og raseri, fantasi og forelskelse får en betydning, der er svær at gennemskue. SE MIG, MEDUSA er en spændingsroman, hvor der er stærke følelser og stærke oplevelser på spil, også for læseren. "Der er overraskelser lige til det sidste ... Damhaug kan kunsten at fortælle en besættende krimihistorie, hvor alt har en funktion inden for forbrydelsens univers. Jyllands-Posten Den er blændende godt skrevet, og som i den forrige bærer romanen tydeligt præg af Damhaugs arbejde som læge på en psykiatrisk afdeling, og dermed en stor indsigt i menneskets mest skjulte sider. Litteratursiden.dk"