Sendt til tælling (lydbog) af Kristen
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Kristen Callihan (forfatter), Silje Shearman Poulsen (indlæser), Jakob Femerling Andersen (indlæser)

Sendt til tælling (Game On #1) lydbog

DKK 84
(1)
Et onenightstand mellem stjerne-quarterbacken Drew og den ambitiøse collegestuderende Anna skulle egentlig ikke være mere end det. I hvert fald ikke fra Annas side. Men Drew har andre planer. Han er en berømthed på campus og er vant til at kunne charmere alt og alle. Anna har derimod ikke det store behov for at få en plads i spotlightet ved siden af hans side, og Drew har derfor sin sværeste kamp foran sig – kampen om at overbevise Anna om, at det de har sammen, er mere end bare sex. Se...
DKK 84
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Kristen Callihan (forfatter), Merete Rostrup Fleischer (oversætter), Silje Shearman Poulsen (indlæser), Jakob Femerling Andersen (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 23 august 2017
Længde 12:35
Genrer Erotik, Romantik, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Game On
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702236194
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Et onenightstand mellem stjerne-quarterbacken Drew og den ambitiøse collegestuderende Anna skulle egentlig ikke være mere end det. I hvert fald ikke fra Annas side. Men Drew har andre planer. Han er en berømthed på campus og er vant til at kunne charmere alt og alle. Anna har derimod ikke det store behov for at få en plads i spotlightet ved siden af hans side, og Drew har derfor sin sværeste kamp foran sig – kampen om at overbevise Anna om, at det de har sammen, er mere end bare sex. Sendt til tælling er sexet college-romance, når det er bedst, og den første fritstående bog i Game on-serien.