Sigurd fortæller Danmarkshistorie (ly
Tilføj til ønskeliste
Sigurd Barrett (forfatter)

Sigurd fortæller Danmarkshistorie lydbog

DKK 127 Normal pris: DKK 141Du sparer: 10 %
Tag med gennem 128.000 års vildt underholdende danmarkshistorie fortalt i vanlig fritløbende stil af Sigurd Barrett og rigt illusteret af Jeanette Brandt. Men pas på: der er fare for selv at lære noget, når der læses højt for de mindste. Vi lægger ud i istiden, hvor vi møder neandertalerne; de første mennesker der menes at have betrådt dansk jord. Og derfra går det over stok og sten i følgeskab med vikinger, konger, droninger, landsforrædere og helte, indtil vi stopper i en nær fremtid. ...
DKK 127 Normal pris: DKK 141Du sparer: 10 %
DKK 127 Dagens pris
Forfattere Sigurd Barrett (forfatter)
Genrer
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740036848
Tag med gennem 128.000 års vildt underholdende danmarkshistorie fortalt i vanlig fritløbende stil af Sigurd Barrett og rigt illusteret af Jeanette Brandt. Men pas på: der er fare for selv at lære noget, når der læses højt for de mindste. Vi lægger ud i istiden, hvor vi møder neandertalerne; de første mennesker der menes at have betrådt dansk jord. Og derfra går det over stok og sten i følgeskab med vikinger, konger, droninger, landsforrædere og helte, indtil vi stopper i en nær fremtid. Det er dannelseshistorie for de mindste, de lidt større og for højtlæseren. Danmarkshistorien begynder her.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

God

Sigurd fortæller Danmarkshistorie

den er vildt god

Download af lydbogen

Ja, nemt er det ikke. Kan tilføje til nedenstående: "Jeg har selv bøvlet med at finde lydbogen og nu er det endelig lykkedes mig. Opret en profil på https://politikenbooks.dk/klub-riidr/1", at man derfra skal gå til shoppen og vælge at man vil købe lydbogen. Ved kassen skal man derefter indtaste koden i rabatfeltet.

SÅDAN HENTER DU LYDBOGEN!!!!

Jeg har selv bøvlet med at finde lydbogen og nu er det endelig lykkedes mig. Opret en profil på https://politikenbooks.dk/klub-riidr/1 Og indløs derefter et gavekort med din kode - og derefter ligger lydbogen i dit bibliotek. Fantastisk bog og lydbog - og synd at den får så dårlige karaktere fordi politikens bøger ikke kommer med en vejledning, der er til at forstå. Det gør det så heller ikke lettere, at den hjemmeside adresse, der står i bogen ikke er den korrekte :) God fornøjelse til alle

Sigurd fortæller danmarkshistorien

Jeg kan ikke find ind til lydbog

Lydbog mangler GRRRRR...

Jeg har været bogen igennem fra ende til anden og kan ikke finde nogen "unik kode" og heller ingen beskrivelser der kan bidrage til at forklare hvad der skal til for at jeg kan downloade den gratis lydbog. Jeg vil kontakte forlaget på mandag. Tak til jer andre for at gøre opmærksomme på dette samme problem, det har sparet mig en del timers "hårrivende frustrationer" at jeg kan læse, at jeg ikke er eneste der har søgt forgæves.

Sigurd´s Danmarkshistorie ;<(

der er ingen beskrivelse af hvordan man får fat i lydbogen, til den medfølgende kode !

Gratis lydbog

Hvordan henter man Sigurds lydbog gratis?

Hvordan henter man den lydbog når man har en kode???

Det er simpelthen ikke ok! Kom nu ind i kampen!

Hvor henter jeg lydbogen?

Hvor henter jeg lydbogen? Jeg har købt bøgerne og har fået en kode til at hente lydbogen også. Men hvor hulan gør man det henne?

Lydbog mangler.

Jeg kan overhovedet ikke bruge den medfølgende kode til at aflytte nogen former for lydbog, som ellers skulle følge med bøgerne 😡. Det er simplethen ikke iorden! Kan se at der er flere end jeg, som har udfordringen - synd for børnene, som havde glædet sig!!

Fhjhk Gn Nn

Det er verdens bedste bog 😎

Hvor finder man lydbogen ?

Kan stadig downloades - man tænker jo umiddelbart at lydbogsdelen er falsk markedsføring

kan ikke downloade lydbog

Kom igen

Noget makværk, man kan ikke downloade lydbogen.

Man kan ikke download lydbogen

Jeg har langt om længe fundet ud af hvordan man "køber" lydbogen, men når det er gjort kan jeg ikke hente den ned.

Kan ikke finde/hente den gratis lydbog ned.

Jeg sidder med mine børn og skal finde den gratis lydbog, der følger med, når man har købt hele bogserien af Danmarkshistorien bind 1 & 2.. Jeg har oprettet en profil og alligevel er der ingen steder, der henviser til hvor og hvordan jeg kan hente den gratis lydbog ned?? Det ville være rart med en henvisning, når man slår op på lydbog og der så var en rubrik der hed: hent lydbog med kode fra bog og ikke kun en pris og at man kan købe den. vh Tanja