Skandalens anatomi (lydbog) af Sarah
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Sarah Vaughan (forfatter), Benjamin Hasselflug (indlæser), Karen Abrahamsen (indlæser), Camilla Qvistgaard Dyssel (indlæser), Susanne Storm (indlæser)

Skandalens anatomi lydbog

DKK 127 Dagens Pris
(6)
Sophies mand James er en god og kærlig far, en opmærksom ægtemand og en karismatisk og succesfuld figur i den offentlige debat. Og så er han anklaget for en frygtelig forbrydelse. Sophie er overbevist om hans uskyld og desperat for at beskytte sin dyrebare familie mod de løgne, der truer med at flå den i stykker. Advokaten Kate Woodcroft skal føre sagen; hun er en dreven professionel og forstår, at jura mest af alt handler om at have argumenterne i orden. Og alligevel betyder sandheden mer...
DKK 127 Dagens Pris
DKK 127 Dagens Pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Sarah Vaughan (forfatter), Benjamin Hasselflug (indlæser), Karen Abrahamsen (indlæser), Camilla Qvistgaard Dyssel (indlæser), Susanne Storm (indlæser)
Forlag Hr. Ferdinand
Udgivet 21 februar 2019
Længde 10:23
Genrer Thriller og Spænding, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740054415
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Sophies mand James er en god og kærlig far, en opmærksom ægtemand og en karismatisk og succesfuld figur i den offentlige debat. Og så er han anklaget for en frygtelig forbrydelse. Sophie er overbevist om hans uskyld og desperat for at beskytte sin dyrebare familie mod de løgne, der truer med at flå den i stykker. Advokaten Kate Woodcroft skal føre sagen; hun er en dreven professionel og forstår, at jura mest af alt handler om at have argumenterne i orden. Og alligevel betyder sandheden mere for hende. Hun er sikker på, at James er skyldig, og fast besluttet på, at retfærdigheden skal ske fyldest. Hvem har ret, når det kommer til James? Sophie eller Kate? Og har nogen baseret dommen på andet end fornemmelser og personlige oplevelser? På trods af sin privilegerede opvækst ved Sophie udmærket, at hendes perfekte liv ikke er ukrænkeligt. Det har hun vidst, siden hun og James mødte hinanden på Oxford, og noget unævneligt fandt sted i en månebelyst atriumgård. Sophie vidste aldrig rigtig, hvorfor hendes læsemakker Holly pludselig forlod universitetet. Men hvad ville der ske, hvis Sophie kendte sandheden?
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Virkelig velskrevet og spændende.