Skeletkysten (lydbog) af Clive Cussle
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Clive Cussler (forfatter), Jack Du Brul (forfatter), Thomas Gulstad (indlæser)

Skeletkysten (Audioteket) lydbog

DKK 107
(0)
Kalahari-ørkenen, 1896. Fire englændere forsøger at komme levende igennem en af verdens forfærdeligste ørkenområder skarpt forfulgt af krigere fra en afrikansk stamme, som er meget opsatte på at få en formue i diamanter tilbage. Det lykkes tyvene at komme gennem ørkenen og ud til kysten og det ventende skib, men så blæser en voldsom sandstorm op. Udmundingen af Congo-floden, nutiden. Juan Cabrillo og hans besætning på det ombyggede fragtskib, Oregon, er kun med nød og næppe sluppet godt f...
DKK 107
Forfattere Clive Cussler (forfatter), Jack Du Brul (forfatter), Brian Christensen (oversætter), Thomas Gulstad (indlæser)
Udgivet 25 april 2013
Længde 14:55
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Serie Audioteket
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711375440
Kalahari-ørkenen, 1896. Fire englændere forsøger at komme levende igennem en af verdens forfærdeligste ørkenområder skarpt forfulgt af krigere fra en afrikansk stamme, som er meget opsatte på at få en formue i diamanter tilbage. Det lykkes tyvene at komme gennem ørkenen og ud til kysten og det ventende skib, men så blæser en voldsom sandstorm op. Udmundingen af Congo-floden, nutiden. Juan Cabrillo og hans besætning på det ombyggede fragtskib, Oregon, er kun med nød og næppe sluppet godt fra en mission på floden, da de modtager et nødopkald fra et skib lidt længere nede af Skeletkysten. Cabrillo iler til undsætning, og blandt de reddede er Sloane Macintyre, der kan fortælle en vanvittig historie om store metalslanger i området. Men det, der begynder som en jagt på slanger, udvikler sig til eftersøgningen af en livsfarlig miljøfanatiker, som har planer om at råbe verden op, før det er for sent.