Slagplanen (lydbog) af Kristen Callih
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Kristen Callihan (forfatter), Karoline Munksnæs (indlæser), Thomas Levin (indlæser)

Slagplanen (Game On #3) lydbog

DKK 100
(0)
”Jeg skulle ikke have gjort det … Jeg ved, hvor god jeg er til at manipulere en situation, og jeg så nysgerrigheden i Fionas grønne øjne. Så jeg lokkede og pirrede hende til at komme helt tæt på og røre ved mit ansigt. Havde jeg forventet, at hun ville kysse mig? Fandeme nej.” NFL-centerspilleren Ethan Dexters liv har altid handlet om at spille football og ikke ret meget andet. Den eneste undtagelse er en kvinde: den smukke Fiona Mackenzie. Hun er fuldstændig ligeglad med hans berømmelse,...
DKK 100
DKK 100
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Kristen Callihan (forfatter), Merete Rostrup Fleischer (oversætter), Karoline Munksnæs (indlæser), Thomas Levin (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 26 april 2018
Længde 9:27
Genrer Erotik, Romantik, Romantik og Erotik
Serie Game On
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702237467
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

”Jeg skulle ikke have gjort det … Jeg ved, hvor god jeg er til at manipulere en situation, og jeg så nysgerrigheden i Fionas grønne øjne. Så jeg lokkede og pirrede hende til at komme helt tæt på og røre ved mit ansigt. Havde jeg forventet, at hun ville kysse mig? Fandeme nej.” NFL-centerspilleren Ethan Dexters liv har altid handlet om at spille football og ikke ret meget andet. Den eneste undtagelse er en kvinde: den smukke Fiona Mackenzie. Hun er fuldstændig ligeglad med hans berømmelse, men hun ser ham heller ikke som andet end en af sin svogers bedste venner. Det slutter nu. Fi ved ikke helt, hvad hun skal tænke om Dex. Det skæggede, tatoverede bjerg af en mand ligner mere en biker end en footballspiller. Rygtet siger, at han er jomfru, men det har hun svært ved at tro på. For fra det øjeblik, han beslutter sig for at rette sit intense blik mod hende, bliver hun svag i knæene. Hvad vil der ske, hvis han giver fuldstændig slip på sin berømte selvkontrol? Jo mere de lærer hinanden at kende, jo mere går det op for Fi, at hun spiller et højt spil med sit hjerte som indsats. Dex og hun lever helt forskellige liv, i hver deres by, og hun ved, at hun burde gå sin vej. Men Dex har fundet pigen i sit liv, og han er fast besluttet på at kæmpe for hende.   Læs også Sendt til tælling og Chanceløs, de to første fritstående romaner i serien.