Solstorm (lydbog) af Åsa Larsson
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Åsa Larsson (forfatter), Githa Lehrmann (indlæser), Helene P Sørensen (indlæser)

Solstorm (Rebecka Martinsson serien #1) lydbog

DKK 92
(2)
"Det stormer på solen. Vintermørket brydes af nordlyset, der glider som en drage over Kirunas iskolde himmel. I Krystalkirken kæmper lys og mørke, og menighedens ikon, den karismatiske Viktor Strandgård, findes myrdet og lemlæstet midt i altergangen. Skattejurist og arbejdsnarkoman Rebecka MArtinsson, som for længst har forladt fødebyen Kiruna i det nordligste Sverige, bliver bedt om at vende ""hjem"" - barndomsveninden Sanne, søster til den myrdede Viktor, har brug for hendes hjælp. Modvilli...
DKK 92
DKK 92
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Åsa Larsson (forfatter), Helene P. Sørensen (oversætter), Githa Lehrmann (oversætter), Githa Lehrmann (indlæser), Helene P Sørensen (indlæser)
Forlag Modtryk
Udgivet 29 oktober 2010
Længde 7:30
Genrer Thriller og Spænding, Krimier
Serie Rebecka Martinsson serien
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788770534598
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

"Det stormer på solen. Vintermørket brydes af nordlyset, der glider som en drage over Kirunas iskolde himmel. I Krystalkirken kæmper lys og mørke, og menighedens ikon, den karismatiske Viktor Strandgård, findes myrdet og lemlæstet midt i altergangen. Skattejurist og arbejdsnarkoman Rebecka MArtinsson, som for længst har forladt fødebyen Kiruna i det nordligste Sverige, bliver bedt om at vende ""hjem"" - barndomsveninden Sanne, søster til den myrdede Viktor, har brug for hendes hjælp. Modvilligt tager MArtinsson tilbage til Kiruna, hvor hadet vokser om kap med mørket i et lille frikirkesamfund, der vil gøre alt for at bevare sine hemmeligheder. SOLSTORM er første bog i Åsa Larssons populære serie om juristen Rebecka Martinsson." "Et brag af en debut. Faktisk kommer man under læsningen flere gange til at tænke på Kerstin Ekmans 'Hændelser ved vand', som nok er verdens bedste kriminalroman. Povl Høst-Madsen, Ekstra Bladet Lysende svensk krimidebut! Det er barsk, men også morsomt, for Larsson er herligt usentimental, når hun tager sine personer på kornet. Mette Strømfeldt, B.T."

4 ud af 6

Rasmus Dahlberg har begået en effektiv og troværdig katastrofehistorie.

Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse