Spirituel Astrologi (lydbog) af Claus
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Claus Houlberg (forfatter), Gitte Noor Juul (forfatter), Jakob Vedelsby (forfatter), Claus Houlberg (indlæser)

Spirituel Astrologi lydbog

DKK 148
(0)
I Spirituel astrologi fortæller Claus Houlberg indgående om den nye, hotte astrologi. Spirituel astrologi har fokus på den personlige udvikling og på at skabe et dybere kendskab til én selv som menneske. Udvikling er nøgleordet i den spirituelle astrologi – til forskel fra den klassiske astrologi, hvor hovedinteressen er konkrete, skæbnebaserede forudsigelser om fx økonomi og familieforhold. Bogen giver indblik og råd om alt fra horoskoper til hvad, man med fordel kan holde fokus på i nuet. ...
DKK 148
DKK 135
Undertitel Den indre vej
Forfattere Claus Houlberg (forfatter), Gitte Noor Juul (forfatter), Jakob Vedelsby (forfatter), Claus Houlberg (indlæser)
Forlag People'sPress
Udgivet 7 juni 2018
Længde 2:26
Genrer Religion og Filosofi, Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788772007649
I Spirituel astrologi fortæller Claus Houlberg indgående om den nye, hotte astrologi. Spirituel astrologi har fokus på den personlige udvikling og på at skabe et dybere kendskab til én selv som menneske. Udvikling er nøgleordet i den spirituelle astrologi – til forskel fra den klassiske astrologi, hvor hovedinteressen er konkrete, skæbnebaserede forudsigelser om fx økonomi og familieforhold. Bogen giver indblik og råd om alt fra horoskoper til hvad, man med fordel kan holde fokus på i nuet. Claus Houlberg, født 1946, er en af Danmarks dygtigste og mest erfarne astrologer. Han har i mere end to årtier drevet Astrologisk Akademi i København.