Spøgelsesbyen (lydbog) af Ian Rankin
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Ian Rankin (forfatter), Preben Palsgaard (indlæser)

Spøgelsesbyen (Rebus #1) lydbog

DKK 62
(1)
Edinburgh er en spøgelsesby - fyldt med fortabte sjæle, og hvad enten han vil det eller ej, bliver kriminalkommissær Rebus draget ind i deres net af løgne og bedrag. Joe Margolies, en dygtig politimand, bliver fundet død ved foden af Salisbury Crags. Sprang han selv ud over klippekanten, eller blev han skubbet? Rebus er i tvivl. En tvivl, der ikke bliver mindre af, at en pædofil mand, som Margolies i sin tid fik dømt, flytter ind i en lejlighed med glimrende udsigt til kvarterets legeplads. ...
DKK 62
DKK 62
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Ian Rankin (forfatter), Klavs Brøndum (oversætter), Christinna Lykkegaard Nilsson (illustrator), Preben Palsgaard (indlæser)
Forlag forlaget Klim
Udgivet 22 februar 2017
Længde 15:35
Genrer Krimier
Serie Rebus
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771290547
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Edinburgh er en spøgelsesby - fyldt med fortabte sjæle, og hvad enten han vil det eller ej, bliver kriminalkommissær Rebus draget ind i deres net af løgne og bedrag. Joe Margolies, en dygtig politimand, bliver fundet død ved foden af Salisbury Crags. Sprang han selv ud over klippekanten, eller blev han skubbet? Rebus er i tvivl. En tvivl, der ikke bliver mindre af, at en pædofil mand, som Margolies i sin tid fik dømt, flytter ind i en lejlighed med glimrende udsigt til kvarterets legeplads. Alt tyder på, at det er politiet i Edinburgh, der har skaffet ham den lejlighed. Mens Rebus efterforsker sagen, bliver han ringet op af en gammel skolekammerat, der beder ham om hjælp til at finde sin søn, og Rebus bliver konfronteret med et stykke fortid, han helst ville glemme. Og så er der morderen og psykopaten Cary Oakes, der efter sin løsladelse fra et amerikansk fængsel vælger at tage til Edinburgh, hvor Rebus bliver sat til at holde øje med ham. Men noget tyder på, at John Rebus endelig er oppe mod sin overmand … “Ian Rankin forlener sin hovedperson med en menneskelighed, som gør ham mere interessant end gennemsnittet af krimihelte.” Thomas Harder, Politiken Tiende bog i serien om John Rebus.