Stor er verden sort er natten (lydbog
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Heather Munn (forfatter), Lydia Munn (forfatter), Edel Holst Nielsen (indlæser)

Stor er verden sort er natten lydbog

DKK 264
(0)
Sommeren 1939. 15-årige Julien Losier er flyttet fra Paris til en lille by i de sydfranske bjerge sammen med sin familie. I Paris råder uvisheden for fremtiden, og den jævnaldrende jødiske dreng, Benjamin Keller, får derfor lov at bo hos dem. Men også hernede dirrer luften af krigsrygter og -frygt. De to drenge får at mærke, at fremmede ikke er velkomne, uanset hvor de kommer fra. Samtidig flygter det jødiske søskendepar Nina og Gustav fra Wien. De har set nazismens ansigt og må ud af Østri...
DKK 264
DKK 199
Forfattere Heather Munn (forfatter), Lydia Munn (forfatter), Rebekka Hindbo Dideriksen (oversætter), Edel Holst Nielsen (indlæser)
Udgivet 20 november 2017
Længde 13:35
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788756401913
Sommeren 1939. 15-årige Julien Losier er flyttet fra Paris til en lille by i de sydfranske bjerge sammen med sin familie. I Paris råder uvisheden for fremtiden, og den jævnaldrende jødiske dreng, Benjamin Keller, får derfor lov at bo hos dem. Men også hernede dirrer luften af krigsrygter og -frygt. De to drenge får at mærke, at fremmede ikke er velkomne, uanset hvor de kommer fra. Samtidig flygter det jødiske søskendepar Nina og Gustav fra Wien. De har set nazismens ansigt og må ud af Østrig, før det er for sent. En gribende fortælling om flugt og tilflugt, had og kærlighed, fjendskab og venskab – og om barmhjertighed når den er mindst ventet.