Strip Jack (lydbog) af Ian Rankin
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Ian Rankin (forfatter), Paul Becker (indlæser)

Strip Jack (Rebus #4) lydbog

DKK 62
(0)
Under en politirazzia på et luksusbordel i Edinburgh bliver et af Skotlands mest populære parlamentsmedlemmer grebet på fersk gerning. Under en bro i Edinburgh finder man en kvinde, der er druknet . Og under et indbrud hos en teologiprofessor bliver der stjålet adskillige uvurderlige bøger. Kriminalpolitiet har nok at se til, og som sædvanlig lykkes det for kriminalkommissær John Rebus at få sig placeret i centrum af det hele. Rebus må gå i clinch med byens jetset, lægge arm med højlandets ...
DKK 62
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Ian Rankin (forfatter), Klavs Brøndum (oversætter), Christinna Lykkegaard Nilsson (illustrator), Paul Becker (indlæser)
Forlag forlaget Klim
Udgivet 22 februar 2017
Længde 9:44
Genrer Krimier
Serie Rebus
Nummer i serie 4
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788772040158
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Under en politirazzia på et luksusbordel i Edinburgh bliver et af Skotlands mest populære parlamentsmedlemmer grebet på fersk gerning. Under en bro i Edinburgh finder man en kvinde, der er druknet . Og under et indbrud hos en teologiprofessor bliver der stjålet adskillige uvurderlige bøger. Kriminalpolitiet har nok at se til, og som sædvanlig lykkes det for kriminalkommissær John Rebus at få sig placeret i centrum af det hele. Rebus må gå i clinch med byens jetset, lægge arm med højlandets bønder og kæmpe mod sine overordnede for at løse et mysterium, der for alvor sætter hans evner på prøve. Fjerde bog i serien om John Rebus.