Syng, levende og døde, syng (lydbog)
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Jesmyn Ward (forfatter), Benjamin Hasselflug (indlæser), Christian Engell (indlæser), Susanne Storm (indlæser)

Syng, levende og døde, syng lydbog

DKK 127 Dagens pris
(2)
Jojo og hans lillesøster Kayla bor hos deres bedsteforældre Mam og Pop ved kysten i Mississippi. De ser til tider deres mor Leonie, som kæmper med sit stofmisbrug. Leonie trøstes og hjemsøges på én gang af forestillinger om sin døde bror, som kun kommer til hende, når hun er påvirket, og hun forsvinder gang på gang ind i rusen, væk fra sine børn. Mam er syg af kræft, og Pop forsøger stille at styre husholdningen og vise Jojo, hvordan man er en mand. Da børnenes hvide far bliver løsladt fra fæ...
DKK 127 Dagens pris
DKK 127 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Jesmyn Ward (forfatter), Benjamin Hasselflug (indlæser), Christian Engell (indlæser), Susanne Storm (indlæser)
Forlag Hr. Ferdinand
Udgivet 10 maj 2018
Længde 8:14
Genrer Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740048810
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Jojo og hans lillesøster Kayla bor hos deres bedsteforældre Mam og Pop ved kysten i Mississippi. De ser til tider deres mor Leonie, som kæmper med sit stofmisbrug. Leonie trøstes og hjemsøges på én gang af forestillinger om sin døde bror, som kun kommer til hende, når hun er påvirket, og hun forsvinder gang på gang ind i rusen, væk fra sine børn. Mam er syg af kræft, og Pop forsøger stille at styre husholdningen og vise Jojo, hvordan man er en mand. Da børnenes hvide far bliver løsladt fra fængslet, pakker Leonie sine børn og en ven sammen og sætter af sted i bil på tværs af staten på en både farefuld og løfterig færd. Syng, levende og døde, syng tager livtag med de uskønne sandheder, der hjemsøger den amerikanske drøm i det 21 århundrede. Ward iscenesætter en klassisk roadmovie i Sydstaterne med sit udsøgte sprog, der bringer mindelser om Toni Morrisson og William Faulkner. Et intimt portræt af en familie og en episk fortælling om håb og modgang, på én gang klassisk og indtrængende aktuel.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse