To fremmede (lydbog) af Lisa Kleypas
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Lisa Kleypas (forfatter), Camilla Qvistgaard Dyssel (indlæser)

To fremmede (Ravenel #4) lydbog

DKK 110
(0)
To fremmede er fjerde bind i Lisa Klaypas' romatiske serie om Ravenel-familien. Ethan Ransom, lord Ravenels uægteskabelige søn, har arbejdet i Scotland Yard. Han er lige så galant, som han er mystisk. Ethan bryder sig ikke om selskabslivet, men betages af Garrett Gibson, Englands første kvindelige læge, der er lige så modig som nogen mand. Hun går ikke af vejen for de fornøjelser, der byder sig. Alligevel har hun aldrig før indladt sig på et seriøst forhold til en mand. De to giver efter fo...
DKK 110
DKK 110
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Ravenels 4
Forfattere Lisa Kleypas (forfatter), Maria Roslev (oversætter), Camilla Qvistgaard Dyssel (indlæser), Nana Baaner Klitgaard (oversætter)
Udgivet 27 september 2018
Længde 9:32
Genrer Erotik, Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Ravenel
Nummer i serie 4
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788763859875
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

To fremmede er fjerde bind i Lisa Klaypas' romatiske serie om Ravenel-familien. Ethan Ransom, lord Ravenels uægteskabelige søn, har arbejdet i Scotland Yard. Han er lige så galant, som han er mystisk. Ethan bryder sig ikke om selskabslivet, men betages af Garrett Gibson, Englands første kvindelige læge, der er lige så modig som nogen mand. Hun går ikke af vejen for de fornøjelser, der byder sig. Alligevel har hun aldrig før indladt sig på et seriøst forhold til en mand. De to giver efter for deres begær efter hinanden og tilbringer en nat sammen. Trods en aftale om, at de efter den sublime nat igen skal være som fremmede for hinanden, trækkes Garrett snart ind i en af Ethans risikofyldte opgaver. Da missionen mislykkes, kræver det alt af hende at redde ham. De opdager, at de involveret i en farlig sag på regeringsniveau, og Ethan er villig til at satse alt for kærligheden til den mest usædvanlige kvinde, han nogensinde har mødt. En kvinde, der trodser sin tids normer. En mand, der bryder alle regler.