Tom Gates 2 - Gode undskyldninger (og
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Liz Pichon (forfatter), Benjamin Hasselflug-Egelind (indlæser)

Tom Gates 2 - Gode undskyldninger (og andre fede ting) (Tom Gates) lydbog

DKK 107
(0)
Egentlig er Tom Gates’ liv genialt. Hvis altså ikke lige det var for de der lektier, som Mr Fullerman har givet 5.F for (i ferien!); hans storesøster Delia (som gør, hvad hun kan for at forpeste hans liv!); og for nyheden om, at han og Derek er blevet udtaget til at være med i skolebandet (pattebørnsmusik og rasleæg!). Tom får brug for alle sine gode undskyldninger – og mere til – for at redde sig ud af kniberne. Gode undskyldninger (og andre fede ting) er den anden bog om Tom Gates - meste...
DKK 107
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Tom Gates 2
Forfattere Liz Pichon (forfatter), Liz Pichon (illustrator), Kim Langer (oversætter), Benjamin Hasselflug-Egelind (indlæser)
Udgivet 3 februar 2017
Længde 2:8
Genrer 6-9 År, Børnebøger
Serie Tom Gates
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788763852067
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Egentlig er Tom Gates’ liv genialt. Hvis altså ikke lige det var for de der lektier, som Mr Fullerman har givet 5.F for (i ferien!); hans storesøster Delia (som gør, hvad hun kan for at forpeste hans liv!); og for nyheden om, at han og Derek er blevet udtaget til at være med i skolebandet (pattebørnsmusik og rasleæg!). Tom får brug for alle sine gode undskyldninger – og mere til – for at redde sig ud af kniberne. Gode undskyldninger (og andre fede ting) er den anden bog om Tom Gates - mester i skøre ideer og dårlige undskyldninger. Hans dagbøger er som altid spækket med sjove tegninger og skøre indfald. Læs bøgerne og dø af grin!