RAP-klubben 2 - Torsdage med Sigge (l
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Lin Hallberg (forfatter), Benedikte Bjørn (indlæser), Benedikte Biørn (indlæser)

RAP-klubben 2 - Torsdage med Sigge (RAP-klubben) lydbog

DKK 84
(0)
Elina og hendes venner har redet i næsten et halvt år, og nu synes Elina, at det er på tide, at hun får lov til at passe Sigge noget mere. Men Josefine elsker også Sigge og hun vil ikke rigtig give slip på ham. Elina forstår ikke, hvorfor Josefine altid er så sur og hvorfor alle lige pludselig vil ride på Sigge? Der sker mange spændende ting i RAP-klubben. De store piger skal lave et ridende lucia-optog og de små piger skal holde rideopvisning for forældre, familie og venner. Men hvordan komm...
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel RAP-klubben 2
Forfattere Lin Hallberg (forfatter), Charlotte A. E. Glahn (oversætter), Benedikte Bjørn (indlæser), Benedikte Biørn (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 24 maj 2013
Længde 1:14
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Serie RAP-klubben
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702154085
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Elina og hendes venner har redet i næsten et halvt år, og nu synes Elina, at det er på tide, at hun får lov til at passe Sigge noget mere. Men Josefine elsker også Sigge og hun vil ikke rigtig give slip på ham. Elina forstår ikke, hvorfor Josefine altid er så sur og hvorfor alle lige pludselig vil ride på Sigge? Der sker mange spændende ting i RAP-klubben. De store piger skal lave et ridende lucia-optog og de små piger skal holde rideopvisning for forældre, familie og venner. Men hvordan kommer det til at gå? Og opfører Sigge sig ordentligt? Han har jo været lidt vild på det sidste ... Sigge-serien er en række bøger om venskab og kærlighed til en hest.