Tre sekunder (lydbog) af Anders Roslu
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Anders Roslund (forfatter), Börge Hellström (forfatter), Flemming Larsen (indlæser)

Tre sekunder lydbog

DKK 92
(1)
Flemming Larsen læser denne actionfyldte og vildt spændende svenske thriller af det rutinerede forfatterpar Roslund og Hellström. Flemming Larsen har indlæst et hav af bøger lige fra Steffen Jacobsen til Wilbur Smith, fra Klaus Rifbjerg til Morten Brask. I TRE SEKUNDER møder vi Piet Hoffmann, som lever et dobbeltliv. Et med sin elskede kone og to små sønner, og et andet, hemmeligt, hvor han hver dag risikerer at miste alt. Hoffmann er som svensk politis mest succesrige undercoveragent nået t...
DKK 92
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Anders Roslund (forfatter), Börge Hellström (forfatter), Dorthe Nors (oversætter), Flemming Larsen (indlæser)
Forlag Modtryk
Udgivet 1 juni 2018
Længde 17:15
Genrer Thriller og Spænding, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788770070263
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Flemming Larsen læser denne actionfyldte og vildt spændende svenske thriller af det rutinerede forfatterpar Roslund og Hellström. Flemming Larsen har indlæst et hav af bøger lige fra Steffen Jacobsen til Wilbur Smith, fra Klaus Rifbjerg til Morten Brask. I TRE SEKUNDER møder vi Piet Hoffmann, som lever et dobbeltliv. Et med sin elskede kone og to små sønner, og et andet, hemmeligt, hvor han hver dag risikerer at miste alt. Hoffmann er som svensk politis mest succesrige undercoveragent nået til tops i den kriminelle verden. På ordre fra både politiet og den polske mafia skal han nu forsøge at infiltrere Sveriges sikreste fængsel. Bliver han afsløret, er han lige farlig for begge sine arbejdsgivere. Han er alene og kan ikke stole på nogen. Kun tre sekunder adskiller liv og død. Der kommer to bøger mere i serien om Piet Hoffmann: TRE MINUTTER og TRE TIMER.