Dødt løb (lydbog) af Charlaine Harris
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Charlaine Harris (forfatter), Christina Andersen (indlæser), Marie Vestergård Jacobsen (indlæser)

Dødt løb (True blood) lydbog

DKK 107
(0)
Sookie Stackhouse er vokset op med telepatiske evner og har fra en tidlig alder lært, at der er ting, hun ville ønske, hun ikke vidste. Men der er også ting, hun ville ønske, hun ikke havde set – for eksempel Eric Northman drikke fra en ung kvindes hals. Da Felipe de Castro, Louisianas vampyrkonge, er i byen, holder Sookie tæt om det, hun har set. Men det er højst uheldig, at der under hans besøg dukker et lig af en ung kvinde op i Erics forhave. Især da det viser sig at være samme kvinde, So...
DKK 107
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Charlaine Harris (forfatter), Erik Barfoed (oversætter), Christina Andersen (indlæser), Marie Vestergård Jacobsen (indlæser)
Udgivet 10 august 2016
Længde 9:30
Genrer Romantik, Fantasy, Science Ficton og Fantasy, Romantik og Erotik, Krimier, Børnebøger
Serie True blood
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711705728
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Sookie Stackhouse er vokset op med telepatiske evner og har fra en tidlig alder lært, at der er ting, hun ville ønske, hun ikke vidste. Men der er også ting, hun ville ønske, hun ikke havde set – for eksempel Eric Northman drikke fra en ung kvindes hals. Da Felipe de Castro, Louisianas vampyrkonge, er i byen, holder Sookie tæt om det, hun har set. Men det er højst uheldig, at der under hans besøg dukker et lig af en ung kvinde op i Erics forhave. Især da det viser sig at være samme kvinde, Sookie så ham drikke blod af. Nu er det op til Sookie og Bill at opklare mordet, som Sookie går ud fra intet har med hende personligt at gøre. Men Sookie har en fjende, der har sat sig for at gøre hendes liv til et sandt helvede. Dødt løb er den tolvte bog i serien om Sookie Stackhouse.