Ukendt fjende (lydbog) af Andy McNab
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Andy McNab (forfatter), Thomas Gulstad (indlæser)

Ukendt fjende (Audioteket) lydbog

DKK 107
(1)
Den tidligere freelanceagent i Secret Intelligence Service, Nick Stone, nyder livet i Australien, da han ser et nyhedsindslag fra Georgien, hvor en gruppe terrorister holder tre hundrede mennesker som gidsler. De fleste af gidslerne er kvinder og børn, som bliver fanget i en rasende krydsild mellem terrorister og soldater, da de prøver at flygte. Billederne frembringer minder, som Nick ellers har prøvet at fortrænge, og han ved, at han bliver nødt til at risikere alt for at tilbagebetale en ...
DKK 107
Forfattere Andy McNab (forfatter), Hans Chr. Dahlerup Koch (oversætter), Grete Teglbjærg (oversætter), Thomas Gulstad (indlæser)
Udgivet 6 juni 2013
Længde 10:55
Genrer Krimier
Serie Audioteket
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711352533
Den tidligere freelanceagent i Secret Intelligence Service, Nick Stone, nyder livet i Australien, da han ser et nyhedsindslag fra Georgien, hvor en gruppe terrorister holder tre hundrede mennesker som gidsler. De fleste af gidslerne er kvinder og børn, som bliver fanget i en rasende krydsild mellem terrorister og soldater, da de prøver at flygte. Billederne frembringer minder, som Nick ellers har prøvet at fortrænge, og han ved, at han bliver nødt til at risikere alt for at tilbagebetale en gammel gæld til en af hans venner. Som begivenhederne tager fat, bliver Nick kastet tilbage i den mørke og skumle verden, han troede, han var færdig med. En hemmelig verden, der tilhører navnløse fjender, som skjuler sig i magtens korridorer… Historien er meget velskrevet med et konstant højt drive.