Vejen til Emil Aarestrup (lydbog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Peer Louis Aarestrup (forfatter), Peer Louis Aarestrup (indlæser)

Vejen til Emil Aarestrup lydbog

DKK 79
(0)
Edward Ludwig portrætterer sin ungdomsven, digterlægen Emil Aarestrup, efter dennes ældste søn Carl har opsøgt ham i Brasilien. Det bliver en rejse i tiden, hvor vild ungdom i 1800-tallets København blandes med en følsom og lyrisk natur, udtrykt i Aarestrups stærkt erotiske univers. På sin lange rejse mod målet møder Ludwig et mylder af personligheder, som kender digterlægen, og gradvist sammensætter han et billede af et ejendommeligt menneske, der både griber og oprører ham. ...
DKK 79
Undertitel - lægen og digteren som skabte et nyt lyrisk univers
Forfattere Peer Louis Aarestrup (forfatter), Medieforlaget Spinderihallerne (redaktør), Arne Haugen Sørensen (illustrator), Peer Louis Aarestrup (indlæser)
Udgivet 7 juli 2017
Længde 9:0
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788799909322
Edward Ludwig portrætterer sin ungdomsven, digterlægen Emil Aarestrup, efter dennes ældste søn Carl har opsøgt ham i Brasilien. Det bliver en rejse i tiden, hvor vild ungdom i 1800-tallets København blandes med en følsom og lyrisk natur, udtrykt i Aarestrups stærkt erotiske univers. På sin lange rejse mod målet møder Ludwig et mylder af personligheder, som kender digterlægen, og gradvist sammensætter han et billede af et ejendommeligt menneske, der både griber og oprører ham. Treårskrigen raser i Danmark, og slesvig-holstenske styrker trænger den danske hær op igennem Jylland støttet af det magtfulde Preussen. Et vanvittigt slag finder sted ved den befæstede by Fredericia. Det gælder liv eller død. Lægen Emil Aarestrup indsættes samtidigt som embedslæge på Fyn. Organisering af krigslazaretter og hjælp til de mange sårede er hans svar på en fejde, hvor nationalismen fødes og avler dybe skel i Danmark. Romanen er sammen med digtsamlingen Emil Aarestrup - Poems In Translation - Medieforlagets fejring af den store digters død for godt 160 år siden.