Vejen til kvindens hjerte (lydbog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Martin Østergaard (forfatter), Martin Østergaard (indlæser)

Vejen til kvindens hjerte lydbog

DKK 106
(0)
"Vejen til kvindens hjerte" er skrevet til både kvinder og mænd. Til de kvinder, der gerne vil forklare manden - med ord han forstår - hvordan han skal gøre hende glad. Og til de mænd, der gerne vil tættere på den kvinde, de elsker og gerne vil lære bedre at kende ... eller måske endda redde forholdet til, inden det er for sent. "Vejen til kvindens hjerte" blev skrevet af Martin Østergaard som opfølger til bestselleren "Vejen til mandens hjerte" på opfordring fra utallige kvinder, der godt...
DKK 106
DKK 106
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Martin Østergaard (forfatter), Martin Østergaard (indlæser), Lenike Rasmussen (illustrator), Sif Meincke (illustrator)
Udgivet 1 december 2016
Længde 8:21
Genrer Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711681886
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

"Vejen til kvindens hjerte" er skrevet til både kvinder og mænd. Til de kvinder, der gerne vil forklare manden - med ord han forstår - hvordan han skal gøre hende glad. Og til de mænd, der gerne vil tættere på den kvinde, de elsker og gerne vil lære bedre at kende ... eller måske endda redde forholdet til, inden det er for sent. "Vejen til kvindens hjerte" blev skrevet af Martin Østergaard som opfølger til bestselleren "Vejen til mandens hjerte" på opfordring fra utallige kvinder, der godt kunne tænke sig at forære deres mand en bog om, hvordan kvinder fungerer følelsesmæssigt, og hvad der får en kvinde til at føle sig elsket og værdsat. Bogen er ofte blevet brugt af mænd, der har fået et voldsomt wake up call, fordi deres kæreste eller hustru har meddelt dem, at hun nu ville skilles eller ikke længere være kæreste. Mange af disse mænd er fra den ene dag til den anden meget parate til at ændre sig og suge informationer til sig om, hvad en kvinde gerne vil have af en mand. "Vejen til kvindens hjerte" giver mange af disse informationer. Martin Østergaard er parterapeut, foredragsholder og forfatter til adskillige bøger om samliv og parforhold.