Velfærdsland TALK #12 Johanne Schmidt
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Nalle Kirkvåg (forfatter), Nalle Kirkvåg (indlæser), Johanne Schmidt Nielsen (indlæser), Johanne Schmidt-Nielsen (indlæser)

Velfærdsland TALK #12 Johanne Schmidt-Nielsen og opkast på tastaturet (Velfærdsland TALK #1) lydbog

DKK 22
(0)
Alle i Danmark har hørt om Johanne Schmidt-Nielsen. Og det er egentlig ret imponerende, da hun jo er det der socialist. Også derfor vil hun sætte skatterne op for de velbjærgede og have meget mere omfordeling fra rig til fattig i Danmark. Alligevel er hun så populær, at der ved Folketingsvalget i 2015 var 40.425 danskere, der stemte personligt på hende. Det var næsten 13.000 flere, end Lykke Rasmussen fik på 4. pladsen. Men Johanne har længe været populær. I 2011 skrev Tau Mau en kærligheds...
DKK 22
Forfattere Nalle Kirkvåg (forfatter), Nalle Kirkvåg (indlæser), Johanne Schmidt Nielsen (indlæser), Johanne Schmidt-Nielsen (indlæser)
Udgivet 28 september 2017
Længde 0:41
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Serie Velfærdsland TALK
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711865071
Alle i Danmark har hørt om Johanne Schmidt-Nielsen. Og det er egentlig ret imponerende, da hun jo er det der socialist. Også derfor vil hun sætte skatterne op for de velbjærgede og have meget mere omfordeling fra rig til fattig i Danmark. Alligevel er hun så populær, at der ved Folketingsvalget i 2015 var 40.425 danskere, der stemte personligt på hende. Det var næsten 13.000 flere, end Lykke Rasmussen fik på 4. pladsen. Men Johanne har længe været populær. I 2011 skrev Tau Mau en kærlighedssang til hende, der for gik viralt på YouTube. I Velfærdsland TALK #12 Johanne Schmidt-Nielsen & opkast på tastaturet fortæller Johanne, hvordan hun tager det meget personligt, når syge og ledige igen får slag. Og dét tænder en ild i hende! Ligesom vi kommer omkring Joachim B. Olsen & voksenmobning samt tonen på de sociale medier… På et tidspunkt vender vi også rollerne; så er det Nalle, der er på; når han fortæller om, at tage sig sammen, noget alle syge, handikappede tit får af vide, at de lige skal se at gøre. Til gengæld vil du (næsten) ikke høre et ord om det berømte hus i Valby. Velfærdsland TALK er en podcastserie med samtaler om og fra det danske velfærdsland. Men også om livets helt store emner. I TALK har Nalle Kirkvåg hver gang en ny gæst på besøg til en snak om alt det og meget mere.