Vi går med røde sokker - sange fra da
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag

Vi går med røde sokker - sange fra da far og mor var børn (Carlsens sangklassikere) lydbog

DKK 107
(0)
Du kender garanteret de fleste af sangene på denne plade. De blev skrevet i en anden tid – da far og mor var børn. Men vi synger dem stadig på morgensamlinger, i musiktimerne eller hører dem på anlægget derhjemme. Og hvem ved, måske vil dine børn synge de samme sange engang om mange, mange år. Syng med på "Bondemanden", "Cykelsangen", "Jamaica-dans", "Bella Ciao", "Kattejammerrock", "Her bor jeg", "Bare det altid var søndag", "kathrine pas på", "Joanna" og naturligvis "Vi går med røde sokker...
DKK 107
Forfattere Diverse forfattere (forfatter), Diverse forfattere Diverse forfattere (forfatter), Louise Alenius m.fl. (indlæser), Nana Torp (illustrator)
Udgivet 1 december 2011
Længde 0:40
Genrer Ungdomsbøger
Serie Carlsens sangklassikere
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711409213
Du kender garanteret de fleste af sangene på denne plade. De blev skrevet i en anden tid – da far og mor var børn. Men vi synger dem stadig på morgensamlinger, i musiktimerne eller hører dem på anlægget derhjemme. Og hvem ved, måske vil dine børn synge de samme sange engang om mange, mange år. Syng med på "Bondemanden", "Cykelsangen", "Jamaica-dans", "Bella Ciao", "Kattejammerrock", "Her bor jeg", "Bare det altid var søndag", "kathrine pas på", "Joanna" og naturligvis "Vi går med røde sokker". Pladen er indsunget i bedste 70’er stil med børnekor arangeret af Lousie Alenius.