Vildført (lydbog) af Anna Jansson, Jo
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Anna Jansson (forfatter), John Jensen (forfatter), Louise Østergaard (forfatter), Karen Abrahamsen (indlæser)

Vildført lydbog

DKK 148
(1)
EN TIDLIG FORÅRSMORGEN i Visby bliver en ung kvinde fundet myrdet og halshugget i Botanisk Haves lysthus. Liget er klædt på til at stå brud. Det bringer mindelser om et gammelt gotlandsk sagn, hvor en ung kvinde druknede på sin bryllupsnat. Kriminalinspektør Maria Wern er knap kommet sig efter et voldeligt overfald, da hun får til opgave at opklare sagen, hvor en intelligent og teknisk overlegen morder overvåger politiet skridt for skridt. Ondskaben er meget tættere på dem alle, end de aner, ...
DKK 148
DKK 102
Forfattere Anna Jansson (forfatter), John Jensen (oversætter), John Jensen (forfatter), Louise Østergaard (oversætter), Louise Østergaard (forfatter), Karen Abrahamsen (indlæser)
Forlag People'sPress
Udgivet 14 februar 2019
Længde 9:44
Genrer Thriller og Spænding, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788770362474
EN TIDLIG FORÅRSMORGEN i Visby bliver en ung kvinde fundet myrdet og halshugget i Botanisk Haves lysthus. Liget er klædt på til at stå brud. Det bringer mindelser om et gammelt gotlandsk sagn, hvor en ung kvinde druknede på sin bryllupsnat. Kriminalinspektør Maria Wern er knap kommet sig efter et voldeligt overfald, da hun får til opgave at opklare sagen, hvor en intelligent og teknisk overlegen morder overvåger politiet skridt for skridt. Ondskaben er meget tættere på dem alle, end de aner, og sporene de følger, er som de gotlandske havånders lokkende sang; ikke til at stole på.