Vindens skygge (lydbog) af Carlos Rui
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Carlos Ruiz Zafón (forfatter), Morten Thunbo (indlæser), Morten Morten (indlæser)

Vindens skygge lydbog

DKK 75
(0)
"Vindens skygge" af Carlos Ruiz Záfon er din nye yndlingsroman: En fænomenal, velskrevet og smuk historie om kærlighed, mystik og ikke mindst om mennesket. Daniel vokser op i Barcelona, i efterdønningerne af Den Spanske Borgerkrig. Han er alene med sin far; En rar og følsom mand, som har viet sit liv til at være antikvarboghandler. En dag tager han Daniel med til De Glemte Bøgers Kirkegård, og her finder Daniel den bog, der skal ændre hans liv for bestandig. Bogen hedder "Vindens Skygge" og...
DKK 75
DKK 75
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Carlos Ruiz Zafón (forfatter), Iben Hasselbalch (oversætter), Morten Thunbo (indlæser), Morten Morten (indlæser)
Udgivet 26 august 2017
Længde 16:58
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711759370
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

"Vindens skygge" af Carlos Ruiz Záfon er din nye yndlingsroman: En fænomenal, velskrevet og smuk historie om kærlighed, mystik og ikke mindst om mennesket. Daniel vokser op i Barcelona, i efterdønningerne af Den Spanske Borgerkrig. Han er alene med sin far; En rar og følsom mand, som har viet sit liv til at være antikvarboghandler. En dag tager han Daniel med til De Glemte Bøgers Kirkegård, og her finder Daniel den bog, der skal ændre hans liv for bestandig. Bogen hedder "Vindens Skygge" og er skrevet af en mystisk forfatter, hvis andre bøger er blevet destrueret. Daniel sætter sig for at løse gåden om bogen, og på sin vej får han både venner, fjender og elskere. "Vindens skygge" rummer et fantastisk og betagende plot, med så mange nuancer og aspekter, at alt andet blegner.