VIP 2 - Den store banddyst (lydbog) a
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Jen Calonita (forfatter), Lea Palme Malinovsky (indlæser)

VIP 2 - Den store banddyst (VIP #2) lydbog

DKK 137
(0)
Mackenzie "Mac" Lowell er tilbage i denne opfølger til VIP – På tour med bandet!  Denne gang skal Perfect Storm på promotion tour med deres nye album, og den nu 13-årige fangirl skal naturligvis med. Men bandets popularitet bliver truet, da et nyt boyband udsender en single – med samme tekst, som den Kyle skrev til Mac på bandets sidste tour. Og da de to bands skal på tour sammen går det helt galt. Hvordan er sangen sluppet ud? Er der en spion i blandt dem? Og hvem er vloggeren Bad Kitty, d...
DKK 137
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Jen Calonita (forfatter), Kristen Gudsnuk (illustrator), Elisabeth Kiertzner (oversætter), Lea Palme Malinovsky (indlæser)
Udgivet 31 juli 2017
Længde 7:27
Genrer 9-12 År, Tegneserier og Grafiske Romaner, Skønlitteratur, Børnebøger
Serie VIP
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788763854405
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Mackenzie "Mac" Lowell er tilbage i denne opfølger til VIP – På tour med bandet!  Denne gang skal Perfect Storm på promotion tour med deres nye album, og den nu 13-årige fangirl skal naturligvis med. Men bandets popularitet bliver truet, da et nyt boyband udsender en single – med samme tekst, som den Kyle skrev til Mac på bandets sidste tour. Og da de to bands skal på tour sammen går det helt galt. Hvordan er sangen sluppet ud? Er der en spion i blandt dem? Og hvem er vloggeren Bad Kitty, der synes at kende alle Perfect Storms hemmeligheder? Idyllen er truet, og der er lagt op til den helt store banddyst. VIP – Den store banddyst er andet bind i cool og sjov ny tweensserie om idoler og drømme, der går i opfyldelse. Og om den drøm stadig holder, når man møder sine idoler i virkeligheden. Alle begivenhederne fortælles igen i dagbogsform tilsat Macs sjove noter, kommentarer og tegninger, der går lige i lattermusklerne.