Vølvens datter (lydbog) af Saga Borg
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Saga Borg (forfatter), Githa Lehrmann (indlæser), Githa lehrmann (indlæser)

Vølvens datter (Jarastavens vandring #1) lydbog

DKK 55
(0)
De fremmede krigere overfaldt dem om morgenen. De fór hærgende gennem byen og røvede, brændte og myrdede… Den unge, smukke kvinde Siri ser sine frænder blive slået ihjel og sine veninder brutalt bortrøvet ligesom hun selv. De sejles til fjendens boplads og Siri ved, hvad der venter dem. De skal gives bort til krigerne, som kan gøre med dem, hvad de vil. Men den første mand, som møder dem i den nye by er Vidar – byens høvding. Han er usædvanligt mild mod kvinderne, og Siri drages imod ham....
DKK 55
DKK 54
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Saga Borg (forfatter), Githa Lehrmann (indlæser), Githa lehrmann (indlæser), Sture Jensen (Afdød) (oversætter)
Udgivet 1 januar 2007
Længde 11:38
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Serie Jarastavens vandring
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711300961
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

De fremmede krigere overfaldt dem om morgenen. De fór hærgende gennem byen og røvede, brændte og myrdede… Den unge, smukke kvinde Siri ser sine frænder blive slået ihjel og sine veninder brutalt bortrøvet ligesom hun selv. De sejles til fjendens boplads og Siri ved, hvad der venter dem. De skal gives bort til krigerne, som kan gøre med dem, hvad de vil. Men den første mand, som møder dem i den nye by er Vidar – byens høvding. Han er usædvanligt mild mod kvinderne, og Siri drages imod ham. Men hun må være forsigtig, for hun ejer en farlig kundskab. Hun er nemlig datter af sin bys vølve og er trænet i vølvens hemmelige lægekunst og kunsten at tyde gudernes tegn. Men denne viden kan blive hendes død. En by må nemlig kun have en vølve – og Bäckakorset, som de nu er kommet til, har allerede sin egen vølve – en smuk og farlig kvinde Grina, som forsvarer sin position fra første færd… Vølvens datter har det hele.