Will Grayson, Will Grayson (lydbog) a
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
John Green (forfatter), David Levithan (forfatter), Mikkel Hansen (indlæser)

Will Grayson, Will Grayson lydbog

DKK 76 Dagens pris
(0)
en råkold aften i et aldeles usandsynligt hjørne af Chicago krydses to teenagedrenges veje. De hedder begge Will Grayson. Deres verdner brager ind i hinanden og sammenflettes, og pludselig er intet længere som før. Samtidig opsætter Tiny Cooper, den enorme, enormt homoseksuelle high school quarterback en helt igennem fabelagtig musical, som kommer til at sende de to Will Grayson'er ind i nye forståelser af kærligheden, teenageårene, hinanden og sig selv. WILL GRAYSON, WILL GRAYSON gik in...
DKK 76 Dagens pris
DKK 76 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere John Green (forfatter), Louise Ardenfelt Ravnild (oversætter), David Levithan (forfatter), Mikkel Hansen (indlæser)
Udgivet 18 marts 2015
Længde 9:25
Genrer Romaner, Skønlitteratur, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740023077
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

en råkold aften i et aldeles usandsynligt hjørne af Chicago krydses to teenagedrenges veje. De hedder begge Will Grayson. Deres verdner brager ind i hinanden og sammenflettes, og pludselig er intet længere som før. Samtidig opsætter Tiny Cooper, den enorme, enormt homoseksuelle high school quarterback en helt igennem fabelagtig musical, som kommer til at sende de to Will Grayson'er ind i nye forståelser af kærligheden, teenageårene, hinanden og sig selv. WILL GRAYSON, WILL GRAYSON gik ind på New York Times' bestsellerliste for børnelitteratur som nummer tre. Det er den første bog om homoseksuel kærlighed, der nogensinde har fundet vej til den liste. Der findes fansider dedikeret udelukkende til den excentriske, på alle måder larger-than-life Tiny Cooper, som også er hovedpersonen i David Levithans næste bog, HOLD ME CLOSER: THE TINY COOPER STORY.