Yogaselfie #4 - Hullet og fremtiden (
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Anders Haubart Madsen (forfatter), Asker Ravn (forfatter), Anders Haubart Madsen (indlæser), Asker Ravn (indlæser)

Yogaselfie #4 - Hullet og fremtiden lydbog

DKK 22
(0)
Hvorfor er det så svært at tage ansvar for sit eget liv? Anders og Asker møder hinanden ved et spisebord for at tale om den åndelige rejses svinkeærinder. Asker vil have kaos og tager det ønske med ind i sit foreløbigt sidste spirituelle skridt. Har du nogensinde fundet dig selv ved at stå på ét ben, mens du holder din fod bag ryggen i 40 graders varme? Det har jeg, og i programmet Yogaselfie kan du komme med helt ind i stillingen Standing Bow og alle de andre fysiske og spirituelle bevægel...
DKK 22
Forfattere Anders Haubart Madsen (forfatter), Asker Ravn (forfatter), Anders Haubart Madsen (indlæser), Asker Ravn (indlæser)
Udgivet 30 maj 2018
Længde 0:21
Genrer Religion og Filosofi, Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726001921
Hvorfor er det så svært at tage ansvar for sit eget liv? Anders og Asker møder hinanden ved et spisebord for at tale om den åndelige rejses svinkeærinder. Asker vil have kaos og tager det ønske med ind i sit foreløbigt sidste spirituelle skridt. Har du nogensinde fundet dig selv ved at stå på ét ben, mens du holder din fod bag ryggen i 40 graders varme? Det har jeg, og i programmet Yogaselfie kan du komme med helt ind i stillingen Standing Bow og alle de andre fysiske og spirituelle bevægelser, der har ramt sådan een som mig som et håb i mørket. Sammen med min utrolig skeptiske makker vil jeg undersøge tidens selvudviklingsbølge. Vi er fra Y-generationen, og bliver kaldt både dovne og selvoptagede. Vi har haft frit valg på alle hylder, men har aldrig kunnet tage os sammen til at ændre samfundet til det bedre, som tidligere generationer har gjort det. Slut med protester og politisk engagement, i stedet er vi begyndt at udvikle os selv, kroppen og sindet, og spørgsmålet er, om yoga, cross-fit og solomåltider uden kød er vores egen lille, stille revolution? Vi hudfletter praktikerne for at finde ud af, om det er fis i en hornlygte eller, om der virkelig er håb for de håbløse. Du kan komme med helt ind i de svedige og sjælfyldte lokaler. Ind i det dybt afslappede sind, de sunde maver og de spændstige muskler, der er klar til at ændre verden. Én øvelse, én bid efter den anden.