Lyt til lydbøger

med Politiken Books 

Lyt til lydbøger i Politiken Books applikationen. Politiken Books gør det nemt at lytte til mere end 4.500 af de bedste danske lydbøger. Du kan lytte til lydbøger på iPad, iPhone og iPod, samt lytte på Android telefoner og tablets.

 

riidr bøger app på android

"... ens yndlingsbog er lige ved hånden og kan findes frem på et øjeblik. Kan klart anbefales." - Inger Wolf

Med en lydbog fra Politiken Books får du:

Lydbøger til iPad, iPhone og iPod

Lyt til lydbøger direkte på din iPad, iPhone og iPod. Med Politiken Books får du de største lytteoplevelser leveret øjeblikkeligt til din enhed. Applikationen gemmer automatisk det sted, i lydbogen, du er nået til. Ønsker du at skifte imellem at lytte på mobil og tablet, vil du selvfølgelig også kunne starte det sted, du sluttede lytningen. 

 

Lyt gratis til mere end 4.500 titler

Med Politiken Books kan du lytte til gratis uddrag fra mere end 4.500 lydbøger streamet direkte til Politiken Books applikationen. Alt du skal gøre er at trykke på knappen "Gratis Uddrag", og så er du i gang.

Lyt hvor du vil, når du vil 

Med Politiken Books kan du også lytte, når du er på ferie eller i offline tilstand. Ønsker du at lytte til lydbøger på en CD-afspiller, kan du frit downloade lydbogen på din computer og brænde mp3 filen til en CD. På den måde kan hele familien få glæde af lydbogen i bilen eller derhjemme.

Brug AirPlay med Politiken Books

Når du lytter til lydbøger på iPhone og iPad kan du benytte AirPlay funktionen i Politiken Books til nemt at sende lyden til dine højtalere, hvis du er i nærheden af et AirPlay understøttet lydsystem. 

 

Køb via politikenbooks.dk lyt i Politiken Books

Hvis du køber dine lydbøger via politikenbooks.dk vil de automatisk blive gjort tilgængelige i Politiken Books applikationen til iOS og Android. Alt du skal gøre er, at logge ind i Politiken Books med de samme bruger oplysninger som på politikenbooks.dk, og vupti, så er du i gang. 

Lydbøger til børn

Ønsker du at dine børn skal lytte til lydbøger, har Politiken Books mere end 1.000 titler. Klik her og se hele udvalget