Om Politiken Books

Politiken Books er en dansk e-boghandel, som sælger e-bøger og lydbøger. Siden Politiken Books (tidl. Riidr) startede i 2010, har målet været at gøre det let at købe og læse danske og engelske e-bøger og lytte til lydbøger uanset hvor i verden, du befinder dig.

Du køber bøger med et par klik, og du kan begynde at læse eller lytte til dine bøger direkte på din mobil, web eller tablet. Med vores nyhedsbreve inspirerer vi tusindvis af danskere med læsetips, nyheder og gode tilbud.

Politiken Books er en del af JP/Politikens Hus A/S.

Velkommen!

Teamet

 

Jesper Friis

E-shopchef

Jesper.friis@politikenbooks.dk

Telefon: 33 47 07 84

Jesper har arbejdet med film, spil og bøger siden 2001 med fokus på digital distribution siden 2008. Han interesser sig for nye digitale tiltag og en har en stor kærlighed til nye digitale gadgets. Krimi står øverst på læselisten med ynglingsforfattere som Jesper Stein, Chris Carter og Jussi Adler Olsen, men artikler om forretningsudvikling og optimering bliver også flittigt læst.

 

Marianne Lenler

Salg- og marketingchef

Marianne.lenler@politikenbooks.dk

Telefon: 33 47 07 53

Marianne elsker bøger og har arbejdet i den danske forlagsbranche siden 1996. Hendes store passion er at læse og få andre til at læse – hun synes generelt, at vi skal tale meget mere om bøger. Hun har den daglige kontakt med forlagene og finder gode bøger til både politikenbooks.dk og Klub Riidr. Blandt hendes yndlingsforfattere finder du Helle Helle, Jorge Luis Borges,  Jonathan Franzen og Jesper Stein. Marianne stammer fra Herning, men føler sig hjemme i København, Thy og Buenos Aires.

 

Jennifer Koch

Salgsassistent

Jennifer.koch@politikenbooks.dk

Telefon: 33 47 07 46

Jennifer har været med hos Politiken Books siden 2013. Hun står til daglig for kundesupport, vedligeholdelse af hjemmesiden, og udformning af nyhedsbreve. Jennifer er en ægte læsehest, hun elsker især blodige krimier og romantiske romaner, der bliver slugt med stor glæde. 

 

Nikolaj Reyes

Grafikerelev

nikolaj.reyes@politikenbooks.dk

Vores nye grafikerelev Nikolaj er blevet kastet ud i mange grafiske opgaver siden dag et. Han er vores kreative grafik-maskine, som bl.a. står for at lave bannere til hjemmesiden, nyhedsbreve og facebook, opsætning af avisannoncer, billeder til Instagram, grafik til App’en osv. Nikolaj elsker at være grafiker og møder glad op på arbejde hver dag. Det glæder os at kunne være en del af hans uddannelse og hjælpe ham med at blive en dygtigere grafiker. Nikolajs yndlings bog er ”Den gamle mand og havet” af Ernest Hemingway.

 

 

Politiken Books

Rådhuspladsen 37

1785 København V