Om Politiken Books

Politiken Books er en dansk e-boghandel, som sælger e-bøger og lydbøger. Siden Politiken Books (tidl. Riidr) startede i 2010, har målet været at gøre det let at købe og læse danske og engelske e-bøger og lytte til lydbøger uanset hvor i verden, du befinder dig.

Du køber bøger med et par klik, og du kan begynde at læse eller lytte til dine bøger direkte på din mobil, web eller tablet. Med vores nyhedsbreve inspirerer vi tusindvis af danskere med læsetips, nyheder og gode tilbud.

Politiken Books er en del af JP/Politikens Hus A/S.

Velkommen!

Teamet

 

Jesper Friis

E-shopchef

Jesper.friis@politikenbooks.dk

Telefon: 33 47 07 84

Jesper har arbejdet med film, spil og bøger siden 2001 med fokus på digital distribution siden 2008. Han interesser sig for nye digitale tiltag og en har en stor kærlighed til nye digitale gadgets. Krimi står øverst på læselisten med ynglingsforfattere som Jesper Stein, Chris Carter og Jussi Adler Olsen, men artikler om forretningsudvikling og optimering bliver også flittigt læst.

 

 

 

Jennifer Koch

Salgsassistent

Jennifer.koch@politikenbooks.dk

Telefon: 33 47 07 46

Jennifer har været med hos Politiken Books siden 2013. Hun står til daglig for kundesupport, vedligeholdelse af hjemmesiden, og udformning af nyhedsbreve. Jennifer er en ægte læsehest, hun elsker især blodige krimier og romantiske romaner, der bliver slugt med stor glæde. 

 

Brynja Petersen

Mediegrafikerelev

Brynja.p.petersen@jppol.dk

Telefon: 33 47 15 77

 

 

Politiken Books

Rådhuspladsen 37

1785 København V