E-bøger i browseren

med Politiken Books webreader

Læs bøger online i Danmarks eneste webapp til e-bøger. Det er også muligt at embedde uddrag af dine yndlingsbøger på din blog eller hjemmeside.

Opret gratis profil

 

 
læs e-bøger i browseren

"Politiken Books' uddrag er geniale! Ganske enkelt! Som selvudgiver står jeg selv for at gøre mine læsere opmærksomme på, at nu er der kommet en ny bog ud. Med Politiken Books' læseprøver kan jeg give læserne en mulighed for lige at se, om bogen er interssant for dem, inden de bruger penge på den. Det er god kundeservice!" - Per Holbo - Selvudgiver

 

"Politiken Books' uddrag er nemme at arbejde med og tilpasse til min egen hjemmeside. Det er en hurtig måde at tilbyde en læseprøve til de besøgende på min hjemmeside. Det fungerer, det er let og det er gratis." - Steen Langstrup - Ejer af forlaget 2 Feet Entertainment

Få uddrag på mere end 15.000 danske e-bøger

Link til alle uddrag

Politiken Books' uddrag virker i alle browsere og tilpasser sig automatisk størrelsen på den skærm du læser på. Du vil derfor have let ved at læse uanset om du læser uddraget på en iPad, iPhone eller Android tablet eller om du læser det på din computer. Hvert uddrag og hver side i uddraget har også en unik adresse som du kan linke til.

Nemt at dele med venner

Alle Politiken Books' uddrag kan deles via facebook og twitter med få klik. Klik på dele-ikonet i øverste venstre hjørne for at dele et uddrag med dine venner og dit netværk. Eftersom alle uddrag er online kan du også sende linket til et uddrag videre til dine venner.

Indsæt uddrag på din hjemmeside eller blog

Hvis du har en hjemmeside eller blog, er det let at indsætte vores uddrag direkte på din side, så dine besøgende kan læse starten på en e-bog uden at forlade din side. Alt hvad du skal gøre for at indsætte en læseprøve på din hjemmeside er at indsætte en iframe på din side.

Uddrag i vores apps til iPad, iPhone og Android

Hvis du læser e-bøger med vores applikationer til iPad, iPhone og Android kan du også få glæde af vores uddrag. Du kan downloade uddrag fra markedet så de ligger i dit bibliotek, klar til at blive læst lige når du har lyst. Hent vores app til iOS og Android.